Be Delicious

Jag var och handlade på Willys innan, i full mundering - det vill säga, jag var perfekt i ordninggjord, snyggare än jag vanligtvis (oftast blir det mysbyxor och en mössa) är när jag går och handlar tråkiga matvaror.

Varför ska man gå ut och känna sig som ett "ösregn" när man kan gå ut och "Be Delicious"?
Det var fantastiskt vilken skillnad det gjorde, så roligt det var att gå och handla!
Att klä sig snyggt, sminka sig och (i alla fall) göra någonting åt risbusken till hår borde man göra oftare, för om man känner sig snygg, så är man snygg!

Självklart kan det vara skönt att bara slappa i gamla, urtvättade "mormors-trosor" och den fulaste t-shirten man har i garderoben, men att faktiskt få tummen ur och fixa till sig lite, får en (mig) att må så mycket bättre!

Så Be Delicious alla brudar där ute!

Med en fot som var av, linkade vi hemåt

Uppdatering efter fredagens utgång:

Anledningen till att jag inte skrivit innan är att jag lyckades skada mig i fredags och inte orkat göra någonting.

Kvällen var bra, men en snubbe från Norge spillde ut en halv flaska rödvin över mitt linne och stack ner en "tjuga" i behån på mig som ursäkt. Behöver jag säga att han fick en del rödvin över sig själv efter det?!
På hemväg från krogen snubblar jag, landar på min egen fot och håller på att bli påkörd av en taxi! Sedan blev det "fyllekäk" och taxi hem till "Blå staden", sov dock inte så mycket på grund av värken i min fot.
Hemma 04.30 och "vaknade" runt 10.00.

Sket nästan knäck i spiral när jag kom upp och insåg att jag inte kunde stödja på högerfoten, det gjorde så fruktansvärt ont. Tittade ner på den och blev lite lätt förvirrad, den var Blå, svullen som en boll och sönder.
Hur fan gick det här till?

Ringde sjukvårdsupplysningen, de sa att jag var tvungen att komma in direkt, Marcus var så gullig att han kom och hämtade mig och körde mig till det livsfarliga hospitalet, men gulligast av alla var Carro som ställde upp till 100% på mig fast att hon fick utstå en del kommentarer från Wille (och en himlans massa svordomar från mig!)

Foten var i alla fall inte bruten, utan de trodde att ett ledband hade gått av, men det var svårt att se något på röntgen eftersom "bollen" (foten) var så otroligt svullen. De lindade in den lite och sa att om den inte blivit bättre om två dagar så skulle jag komma tillbaka och förmodligen operera den (hemska tanke)

Sitter i Falkenberg just nu (blev hämtad efter olyckan) och bara har det underbart lugnt. Foten gör fortfarande ont och den är fortfarande blå, så vi får se hur det går!

*En positiv sak med upplevelsen, var att i just sådana här situationer talar livet om för en vilka som bryr sig och ställer upp och vilka som bara tänker på sig själva.

Hur som helst, tack Carro för allt - En helgalen kväll på stan, för att du tog disken och inte minst för att du faktiskt var med mig hela lördagen. Du är en stjärna!